ABOUT TEMPO SHIPPING

Who we are

Wij zijn een scheepvaartbedrijf wat zich al 22 jaren inzet in de binnenvaartbranche op het gebied van transport en advisering. Door een uitgebreid netwerk bij zowel overheden als aannemerij, verladers en bevrachters zijn we in staat onze ervaring in te zetten in de binnenvaartbranche. Nautische dienstverlening en advisering bij zowel particuliere binnenvaartondernemers als overheden en aannemerij is ons op het lijf geschreven.

Samen met www.scheepvaartadvies.nl doen wij verkoopbemiddeling bij alle binnenvaartschepen en  drijvende (werk) vaartuigen. Bel ons voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek voor zowel verkoop als aankoop. Door onze samenwerking met betrouwbare taxateurs en keuringsbureaus kunnen wij u reëel adviseren en u een compleet pakket leveren om tot een goede aan/verkoopdeal te komen.

U kunt bij ons ook terecht voor watertransport. Graag verdiepen wij ons met u in logistieke vraagstukken, mogelijkheden van de vaarweg en diversiteit van de schepen om uw transporten optimaal te kunnen uitvoeren. Dankzij onze samenwerking met diverse kantoren kunnen wij beschikken over een grote diversiteit aan schepen. Ook overslag kunnen wij voor u verzorgen.

CUSTOMERS ABOUT TEMPO SHIPPING